Geniet van de lekkerste Shisha’s van Tilburg en omstreken! Genoeg smaak om uit te kiezen.

In ons restaurant  kunt u kennismaken met de authentieke Turkse keuken. Heerlijk eten, eenfijne avond en het gevoel even op vakantie te zijn? Reserveer dan een plekje bij restaurant Ehl-i Keyif. U kunt genieten van prachtige gerechten, een fijne entourage en personeel wat uw avond graag tot een beleving maakt.

Even ontspanning

Ze zeggen wel eens: ‘’alsof je je in een andere wereld waant’’. Precies dat is de bedoeling bij ons. De muziek, de aankleding van het restaurant en de geuren die opstijgen vanuit de keuken zorgen ervoor dat u meteen weet dat u welkom bent en een heerlijke avond tegemoet gaat. Geniet van heerlijke gerechten die de menukaart te bieden hebben. Waan u voor even in het Midden Oosten of een heerlijke vakantie waarbij u kunt genieten van service, bijzondere geuren, lekkere drankjes en gerechten uit onder andere de Turkse keuken.

Turkse gerechten die tot leven worden gebracht

Bij ons restaurant kunt u terecht voor heerlijke gerechten uit de keuken van het Midden Oosten met onder andere gerechten uit de Turkse keuken. Gerechten die vol van smaak zijn door de vele kruiden en gerechten met groente en vlees. Al het vlees wat bij ons wordt geserveerd is op de halal manier bereidt waardoor bij ons eten een goede optie is wanneer u opzoek bent naar een halal restaurant. Onze uitgebreide kaart zorgt ervoor dat er ruime keuze is en dat u keer op keer verrast wordt door de diversiteit en de smaakexplosies die de Turkse gerechten rijk zijn.

Specifieke wensen

Naast dat wij halal gerechten serveren en gerechten uit onder andere de Turkse keuken willen wij uiteraard dat al onze gasten vooral gewoon lekker genieten. Wij hebben dan ook een grote keuze uit diverse gerechten waarbij u kan kiezen voor heerlijk vlees van de grill, een traditioneel gerecht met groente of een unieke combinatie waarbij vele smaken samen komen tot een explosie.

Reserveren

Bij ons reserveren maar zijn er specifieke wensen of dieet voorkeuren? Laat ons dit dan gewoon even weten. Wij denken heel graag met onze gasten mee en zorgen ervoor dat al onze gasten kunnen genieten van de Midden Oosten keuken!
Samen met uw gezelschap maken wij de lunch of diner tot een beleving welke u niet snel zal vergeten!

Afiyet olsun! Eet smakelijk!