Over ons

Bij Ehl-i Keyif in Tilburg kun je niet alleen dineren maar ook loungen en genieten van heerlijke cocktails en lounge hapjes in ons trendy loungebar. Het is bij uitstek de gelegenheid ‘to meet & greet, to wine & dine, to drink & dance’. Het trendy en gezellige interieur geeft Ehl-i Keyif dé uitstraling waar je naar op zoek bent.

Proef de authentieke smaak van de Turks- Mediterraanse Cuisine en ontdek ons Lounge-Cafe! Bij Ehl-i Keyif Lounge waan je je in Oosterse sferen. De traditionele menukaart en oosterse aankleding in ons lounge, zorgen voor een sfeervolle, authentieke ambiance. Een warme sfeer en gezelligheid voeren de boventoon.

concept-ehlikeyif6
concept-ehlikeyif4

Het gebouw

Het gebouw bestaat oorspronkelijk uit twee delen, namelijk de kleine lounge en de grote lounge. Er bevinden zich twee ingangen. 1 aan de voorkant van het gebouw. Via deze ingang betreedt je de kleine lounge en kan je via een doorloop naar de grote lounge komen. Ingang 2 bevind zich aan de achterkant en is te betreden via de poort.

Huiskleuren
De huiskleuren zijn antraciet, brons, goud en zilver. Een deel van deze kleuren komen ook vrij snel terug als je het gebouw binnen loopt. Je loopt via de rode looppad naar de lounge-zaal.

Verlichting
De verlichting in de lounge vindt van led- en discoverlichting plaats. Daarnaast is er de verlichting van ons logo.

Locatie

De bereikbaarheid
Ehl-i Keyif is net buiten de rand van centrum Tilburg gevestigd. Omdat wij net buiten de rand van het centrum bevinden zijn wij erg makkelijk op de voet, fiets, openbaar vervoer en auto bereikbaar. Lekker makkelijk voor iedereen! Voor een goede bereikbaarheid hebben wij voor onze gasten de pagina Routeplanner beschikbaar gesteld.

Parkeergelegenheid
In de directe omgeving bevinden zich genoeg parkeerplaatsen. Na 15:00 uur kan je hier gratis parkeren.

Gratis draadloos internet
Op locatie is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de draadloos verbinding van Ehl-i Keyif. Deze draadloos verbinding kan met gemak 250 gebruikers aan met een download snelheidslimiet 120mbps. Verbind naar draadloos netwerk EhlikeyifGUEST (geen wachtwoord) om gebruik van te kunnen maken.

Inchecken
Wij gebruiken Facebook, Instagram en FourSquare voor check-ins op locatie.

concept-ehlikeyif7